تمام دسته بندی ها
    Filters
    تنظیمات
    جستجو

    میلگرد بستر چیست؟

    میلگرد بستر چیست؟

    سوالی که ممکن از برای هر معمار و یا بنایی پیش بیاید عمدتا این روز ها این است که میلگرد بستر چیست و اصلا چه نیازی به استفاده از آرماتور و میلگرد بستر داریم؟ چرا که بیشتر کار ساخت سازه ها با میلگرد بستر صورت می گیرد تا سازه ها مقاومت بالایی در برابر تنش ها به خود بگیرند

    میلگرد بستر چیست؟

    اینکه میلگرد بستر چیست و چه کارایی دارد برای شخصی که در حال ساخت یک بنا می باشد اهمیت زیادی دارد چرا که برای مقاوم سازی ساخته ها از روش های مختلفی استفاده می کنند که یکی از روش های متداول استفاده از آرماتور و میلگرد بستر می باشد. برای بهبود عملکرد دیوار های بنایی و یا ایجاد مقاومت زیاد اضافی در برابر بار های جانبی سنگین از آرماتور و یا میلگرد بستر استفاده می شود که از خطر ترک خوردن نیز جلوگیری می شود.

    همچنین جالب است بدانید که انواع میلگرد بستر ساختمان ها را نیز از جنبه فولادی تقویت می کنند و جنسشان نیز عمدتا از استیل بوده است که برای اتصال بین سنگ و دیوار هایی که ترک خورده اند کاربرد های بسیار زیادی نیز دارند. به بیانی واضح تر باید گفت که این میلگرد های بستر مانند بخیه عمل می کنند و برای ترک آجر ها بسیار مناسب بوده و سبب یکپارچه سازی دیوار ها می شوند و تاثیر خیلی خوبی روی باربری عمودی و مایل ستون ساختمان می گذارند.

    انواع میلگرد بستر:

    انواع میلگرد بستر از دسته محصولات تولید ثانویه محصولات هستند و همانطور که عکس میلگرد بستر را مشاهده کردید، حتما متوجه شده اید که میلگرد بستر چیست چرا که میلگرد بستر یا آرماتور از دسته محصولات ثانویه تولیدات مفتول هستند که این مقاطع فولادی با سایز و ابعاد مختلفی نیز به تولید رسیده و تقریبا شکلی مانند نردبان دارند. در کل میلگرد بستر پیش ساخته شده به گونه ای می باشد که مفتول های طولی توسط مفتول های عرضی به صورت خرپایی و یا به یکدیگر جوش خورده اند.

    نحوه عملکرد میلگرد بستر به این صورت می باشد که آج های میلگرد تا سطح تماس آرماتور با بتن، آجر و یا بلوک دیوار بیشتر است و برای جلوگیری از زنگ زدگی یک لایه گالوانیزه بر روی آن کشیده می شود که این امر سبب می شود تا کیفیت سازه نیز افزایش پیدا کند.

    کاربرد میلگرد بستر:

    با توجه به اینکه گفتیم میلگرد بستر چیست باید بیان کنیم که انواع میلگرد بستر وابسته به نوع خود دارای ویژگی های مختص به خودشان نیز هستند که اغلب از این نوع میلگرد ها برای هر نوع سازه و با نوع کاربری مختلفی که دارند، در برابر نیرو های جانبی بسیار ضعیف از آن ها استفاده می شود که از جمله کاربرد میلگرد بستر بیان کرده ایم.

    1. تقویت دیوار آجری و سفالی؛
    2. افزایش طول دیوار
    3. کنترل حرکت دیفرانسیل؛
    4. استفاده از دهانه هایی بلند.

      انواع روش اجرای میلگرد بستر:

      نحوه اجرای میلگرد بستر نیز به دو صورت انجام می گردد که هر کدام از این روش های اجرا برای قسمت های مختلف کابرد دارند اما توجه داشته باشید که کیفیت ساخت این نوع تولیدات و سازه ها نیز حرف اول را می زنند و اهمیت خیلی زیادی دارند چرا که ساختمان سازی امری خطیر و مهم می باشد.

      • روش عمودی؛
      • روش افق.

      کلام آخر:

      همانطور که بیان کردیم میلگرد بستر چیست و چه لزومی به وجود آن در ساختمان سازی وجود دارد، باید توجه داشته باشید که انواع میلگرد بستر با توجه به نوع کاربرد هایی که دارند به صورت افقی و عمودی در ساخت سازه ها به کار گرفته می شوند که هر کدام از این روش ها برای قسمت های مختص به خود مناسب اند.

    نظر خود را وارد نمایید.