تمام دسته بندی ها
    Filters
    تنظیمات
    جستجو

    درباره پروفیل سی پرلین

    پروفیل چیست؟ آیا با انواع پروفیل ها آشنا هستید؟ پروفیل سی پرلین چیست؟ پروفیل سی پرلین چه مشخصات و کاربردهایی دارد؟ می دانیم که مصالح فلزی و انواع فلزات در صنعت ساخت و ساز بسیار پر کاربرد هستند. یکی از پر کاربردترین مصالح فلزی، پروفیل ها هستند که برای اسکلت بندی انواع درب و پنجره مورد استفاده قرار می گیرند.

    پروفیل سی پرلین چیست؟

    کلمه پروفیل به معنی ثابت بودن یک مقطع در طول مشخص است. پروفیل در زبان لاتین به تجهیزاتی گفته می‌شود، که در ساخت در و پنجره و لوله یا نمای ساختمان از آن ‌ها استفاده می ‌شود. پروفیل سی با عنوان تیرچه‌ سی‌پرلین هم معروف است. مهم‌ ترین کاربرد این محصول فولادی، در ساخت سازه ‌های ساختمانی است. نحوه‌ اتصال پروفیل سی‌پرلین به این صورت است که این پروفیل، به وسیله‌ پیچ‌ های متعددی به نبشی ‌ها یا ورق ‌ها متصل می‌شود و نبشی و ورق هم پروفیل را به قاب اصلی ساختمان وصل می‌کند.

    به طور کلی دو نوع پروفیل وجود دارد، پروفیل باز و پروفیل بسته. هر کدام از انواع پروفیل ویژگی های خاص خود و کاربردهای مجزا دارند.

    پروفیل باز در ابعاد و ضخامت ‌های متنوع تولید می‌شود و در صنایع ساختمان سازی به عنوان مصالح مصرفی برای ساخت تسمه، تیرآهن، میلگرد، نبشی، ناودانی، هاش و چهارپهلو کاربرد دارد. پروفیل بسته در تولید لوله، قوطی، پروفیل درب و پنجره، پروفیل پی وی سی و پروفیل های کرکره برقی کاربرد دارند.

    مشخصات پروفیل سی پرلین

    پروفیل سی که در ساخت در و پنجره و لوله یا نمای ساختمان استفاده می ‌شود، مانند سایر محصولات فولادی دارای مشخصات خاصی است. مشخصات مربوط به پروفیل سی عبارتند از:

    پروفیل سی، شکلی مانند حرف C انگلیسی دارد. این پروفیل، دارای دو لبه و دو فلنج است. ارتفاع کلی پروفیل با علامت اختصاری “H” در حدود ۱۰۰ تا ۴۰۰ میلی ‌متر.

    • ارتفاع فلنج بالایی با علامت اختصاری “A” در حدود ۵۰ تا ۱۰۰ میلی ‌متر.
    • ارتفاع فلنج پایینی با علامت اختصاری “B” در حدود ۵۰ تا ۱۰۰ میلی‌ متر.
    • عرض لبه‌ بالایی با علامت اختصاری “C1” در حدود ۱۵ تا ۳۰ میلی‌ متر.
    • عرض لبه‌ پایینی با علامت اختصاری “C2” در حدود ۱۵ تا ۳۰ میلی ‌متر.
    • ضخامت کلی با علامت اختصاری “T” در حدود ۱ تا ۴ میلی ‌متر.

    فرآیند تولید پروفیل پرلین

    پایه‌ تولید پروفیل پرلین ورق ‌های گالوانیزه و در برخی موارد، سایر ورق ‌های فولادی است. البته معمولا پروفیل C به نحوی ساخته می‌شود که در برابر رطوبت یا خوردگی مقاوم باشد بنابراین در این شرایط پایه پروفیل‌ های پرلین ورق ‌های گالوانیزه است.

    مراحل تولید پروفیل C به این صورت است که ورق‌ های فولادی وارد خط تولید می‌شوند. مرحله‌ اول مرحله برش خوردن ورق های فولادی است. در مرحله بعد ورق های برش خورده از دستگاه رول‌ فرمینگ می‌گذرند و در نهایت، به مرحله‌ شکل‌ دهی می‌ رسند. پس از شکل‌ دهی، ورق، آماده ارسال به بازار می‌شود.

    کاربرد پروفیل سی پرلین

    بخشی از پروفیل ها در ساخت در و پنجره و بخش دیگر از آن ها در افزایش استحکام اسکلت، سقف و ستون به کار می روند. پروفیل سی پرلین یکی از انواع پروفیل هاست که کاربردهای انحصاری خود را دارد. توضیح دادیم که پروفیل پرلین در ساختمان سازی بیشترین کاربرد را دارد. اما نه در همه قسمت های ساختمان، پروفیل سی تنها در سه قسمت ساختمان کاربرد دارد.

    • سقف ها یا پوشش های سبک صنعتی یا نیمه صنعتی
    • برای استحکام سقف های شیب دار کارگاه ها، کارخانه های کوچک یا سوله های صنعتی.
    • کاربرد در ستون و دیوار سازه ‌ها.
    • ساخت دیوارهای غیر باربر نیز کاربرد دارد.

    قیمت پروفیل سی پرلین

    پروفیل C برای پوشش سقف یا دیوار  در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد. شکل طراحی شده آن به صورتی است که باعث نصب آسان آن در سازه ها می شود. ویژگی انحصاری پروفیل پرلین مانند مقاومت در برابر خوردگی، باعث شده است که این محصول بیشترین تقاضا را در بازار ایران داشته باشد.

    قیمت پروفیل پرلین هم مانند سایر محصولات فولادی نوسانات زیادی دارد و این نوسانات بی تاثیر با نوسانات ارز نیست. هرچه ارزش ارز بالاتر رود، صادرات رونق بیشتری پیدا می کند و قاعدتا موجودی داخلی کم می شود و هرچه ارزش ارز پایین تر باشد واردات بیشتر می شود. بنابراین نوسانات ارز تاثیر زیادی بر قیمت پروفیل پرلین خواهد داشت.

    نظر خود را وارد نمایید.