تمام دسته بندی ها
    Filters
    تنظیمات
    جستجو

    آمار تولید و فروش آهن جهان در هفته‌ای که گذشت

    آمار تولید و فروش آهن جهان در هفته‌ای که گذشت

    بازار تولید و فروش آهن در جهان اخبار و رویدادهای حائز اهمیتی دارد که بر بازار داخلی تاثیرات مستقیم و غیر مستقیم خواهد داشت. مطالعه و تحلیل هر خبر در این زمینه، سبب افزایش اطلاعات فعالان حوزه صنعت فولاد می‌شود. در مجله خبری ایمن آهن قصد داریم به صورت هفتگی، مطالبی تحت عنوان آمار هفتگی بازار جهانی فولاد ارائه دهیم و به آمار تولید و فروش آهن جهان در هفته ای که گذشت بپردازیم.

    ۱- امید به بازگشت قیمت های جهانی سنگ آهن

    امید بازار به دنبال اجرای بسته محرک اقتصادی خارج از کشور توسط دولت چین در هفته اخیر بود. بازار سنگ آهن در پایان سپتامبر ۲۰۲۴ با واکنش به اخبار اقتصادی و اقدامات دولت چین دستخوش تغییرات شد. معاملات آتی سنگ آهن در بورس کالای دالیان نسبت به هفته پیش ۹ درصد افزایش یافت.


    ۲- افزایش صادرات میلگرد ترکیه در ماه اوت

    در ماه اوت امسال حجم صادرات میلگرد ترکیه، ۱۷.۶ درصد کاهش  در مقایسه بازه زمانی مشابه سال قبل داشت. بر اساس ارقام منتشر شده موسسه آمار ترکیه (TUIK)، در مقایسه با ماه قبل، میزان صادرات  میلگرد ترکیه، ۸.۵ درصد کاهش داشت و به ۳۰۵.۴۰۲ تُن متریک رسید. کشورهای رومانی، آلبانی و قبرس شمالی از مقاصد صادرات میلگرد در هفته قبل بوده اند.


    ۳- کاهش ۴.۲ درصد صادرات فولاد ژاپن

    بر اساس گزارش های اتحادیه فولاد و آهن ژاپن (JISF)، میزان صادرات آهن و فولاد ژاپن در ماه اوت امسال ۸.۴ درصد کاهش داشت. از ماه ژانویه تا اوت امسال، صادرات محصولات فولاد و آهن ژاپن به ۲۱.۲۵ میلیون تُن رسید که کاهش ۴.۲ درصدی را نسبت به بازه مشابه سال قبل داشت، به نحوی که در بخش ورق‌های گالوانیزه منفی ۷.۷ درصد و در بخش میلگرد منفی ۴۴.۹ درصد کاهش صادرات داشت.


    ۴-سایه چین فراتر از بازار فولاد

    در پی حمایت دولت چین مبنی بر ساخت ساز داخلی، شاخص هَنگ سِنگ چین، ۶ درصد افزایش یافت. در صورت افزایش ساخت و ساز در چین، دولت تلاش می کند تا هزینه های مسکن را کاهش دهد و در مقابل عرضه های صادراتی را افزایش دهد. این موضوع، زمینه ای برای افزایش تقاضا آهن در جهان فراهم می کند. کارشناسان اقتصادی پیش بینی کرده اند که صنعت ساخت و ساز چین تا سال ۲۰۲۴، ۷.۴ درصد رشد کند.


    ۵- بحران کمبود آهن قراضه در اروپا

    اتحادیه آهن و فولاد ایتالیا (Federacciai)، اعلام کرد که اروپا و ایتالیا با کمبود آهن قراضه مواجه است. رئیس انجمن فولاد سازان ایتالیا گفته است که برای حفظ آهن قراضه باید از صادرات آن جلوگیری کرد و ساخت کوره های قوس الکتریکی بدون تخصیص مواد خام لازم منجر به کمبود آهن قراضه  می شود. در ماه ژوئیه امسال، فولادسازان ایتالیا، میزان تولیدات خود را  9 درصد کاهش دادند که حجم قراضه آهن در اروپا را تحت تأثیر قرار می دهد.


    ۶- انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و آینده نامعلوم صنعت فولاد آمریکا

    با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، آینده صنعت فولاد آمریکا همچنان نامعلوم است. طبق تحلیلگران خارجی، مسیر صنعت فولاد آمریکا به شدت به نتیجه انتخابات بستگی دارد. در صورت انتخاب شدن آقای ترامپ، احتمال دنبال کردن سیاست های اعمال تعرفه روی واردات چین وجود دارد. با این وجود، کارشناسان اقتصادی آمریکا معتقدند افزایش تعرفه واردات چین، هزینه زیادی را به تولید کنندگان آمریکایی تحمیل می کند که به مواد خام وابسته هستند.

    ۷- رشد لاک پُشتی صادرات ورق سیاه هند

    صادرات ورق سیاه کارخانه های هندی به خاورمیانه و آسیای جنوب در هفته پیش روند کندی داشت. به دلیل پیشنهادات رقابتی، پیشنهاد جدیدی برای صادرات ورق سیاه (۳ میلی‌متر) به اروپا وجود نداشت، زیرا کارخانه‌های چینی قیمت‌ها را قبلا شکسته بودند. در حال حاضر با این شکست قیمت ها، فعالان بازار آسیا محتاط عمل می کنند و منتظر شاخص های بازار هستند.


    ۸- افزایش واردات ضایعات آهن پاکستان

    واردات آهن به پاکستان در بحبوحه افزایش قیمت فولاد چین و به دنبال آن روند مثبت قیمت جهانی افزایش یافت. با این حال، کارخانه‌های پاکستانی پس از بررسی کاهش فروش میلگرد و حداقل سطح تولید، عجله‌ای برای تهیه حجم بیشتر ندارند. طی هفته پیش، پیشنهادات قراضه خرد شده اروپا به پاکستان ۶ تا ۱۰ دلار در هر تن افزایش یافته و اکنون به ۴۰۵ تا ۴۰۸ دلار در هر تن CFR رسیده است.


    ۹- کاهش خرید آهن قراضه کره جنوبی

    کارخانه های بزرگ فولاد کره جنوبی قرار است قیمت قراضه خود را کاهش دهند که در روزهای آینده اجرایی می شود. هفته گذشته ، کارخانه دونگکوک کره جنوبی اعلام کرد که کاهش ۱۰ هزار وون به ازای هر تُن (۸ دلار در تن) در قیمت های خرید آهن قراضه وجود داشته است.

    ۱- تولید فولاد خام جهان در ماه اوت ۶.۵ درصد کاهش یافت.

    ۲- گلدمن ساکس پیش بینی قیمت سنگ آهن را برای سه ماهه چهارم بازبینی کرد.

    ۳- شرکت مایکرون استیل مالزی تا سال ۲۰۲۵ محصولات فولاد سبز خود را عرضه می‌کند.

    ۴-پاکستان با همکاری روسیه کارخانه فولاد احداث می‌کند.

    ۵- هند محصول فولاد مقاوم در برابر خوردگی را با برند داخلی عرضه می کند.

    ۶- واردات محصولات فولادی هند از چین به بالاترین حد خود در هفت سال گذشته رسید.

    ۷- ذخایر مقاطع فولادی در چین در اواسط سپتامبر ۸.۱ درصد کاهش یافت.

    ۸-  تولید فولاد خام ژاپن در ماه اوت نسبت به جولای ۳.۲ درصد کاهش یافت.

    ۹-تولید میلگرد چین ۱۵.۷ درصد کاهش و تولید سنگ آهن ۴.۱ درصد افزایش داشت.

    ۱۰- صادرات میلگرد آمریکا ۳.۴ درصد افزایش یافت.

    نظر خود را وارد نمایید.